Utvikling av Leiligheter

Villa Åstvedt

Villa Åstvedt er et unikt prosjekt i Bergen. Vi har ferdigstilt og solgt 8 luksusleiligheter. Leilighetene ligger i et LNF-området, i en vakker park som er over 100 år gammel og i funksjonell strandsone. Den er sydvestvendt, med nydelig utsikt til Åstveitbukten, Eidsvåg, Jordalen og Vareggen. Bergen Golfklubbs hull nr 5 ligger parallelt med innkjøringen til leilighetene. Båtplass er mulig å leie, 5 minutters gange. Busstoppet er like ved.

Reguleringsplanen og byggesøknaden ble gjennomført som et pilotprosjekt i Bergen kommune, med parallellbehandling av plan- og byggesak. Det medførte en grundig behandling av både plansaken og byggesaken, avklaring av lovmessige forhold og sikring at det ikke var motstrid mellom planbestemmelser og byggesaken.

Det må nevnes at i inngangspartiet er det planlagt et stort felles oppholdsrom med nydelige kvaliteter, peis og 6 meter under taket, og full høyde vinduer mot parken. Et rom hvor beboerne kan holde mottakelse, dekke opp til langbord for dåp og konfirmasjon, eller bare sette seg ned å treffe på en hyggelig nabo.

Vi er svært stolte av prosjektet, og mener vi har laget et utgangspunkt for et svært delikate og funksjonelle leiligheter, beliggende midt i en gammel og vakker park.