Ferie-eiendom i Spania

Vi har opparbeidet oss god kunnskap om ferieboliger i Spania. Paal Kahrs Eiendom AS driver både med kortidsutleie av en herlig villa rett ved golfbanen, samt salg av rehabiliterte bygg og nybygg.

Villa Kahrs

Korttidsutleie av villa ved golfbane

Siden 2007 har vi leid ut og forvaltet Villa Kahrs på El Valle Golf Resort i Murcia. Resorten ligger ved foten av et naturreservat, vakre fjell som er en fondvegg for golfbanen.

Villaen ligger ved greenen på hull 15 og tee på hull 16, nydelig vestvendt i enden av en blindvei. Vi kan spasere til klubbhuset over banen på 5 minutter, når det ikke er spill på hull 16.

Det er et flott hus med svært gode kvaliteter, godt isolert og med skikkelig gode vindusdører, blendet med fine sjalusier. Helt moderne, samtidig som det tradisjonelle spanske uttrykket er med. Badebassenget er rett utenfor døren, og alle fasiliteter er på ett plan, uten trapper. 5 soverom og 4 bad, samt et toalett. Det er sengeplass og innredet til 12 personer.

Golfbanen er et eget kapittel, av beste kvalitet og med mange utfordringer. Les mer og bestill et opphold på Elvalle.no

Villa Sol

Rehabilitering og nybygg for salg

I Valenciaregionen i Alicante-provincen har vi kjøpt en gammel enebolig, revet denne og satt opp en ultramoderne ny enebolig, med 4 soverom og 3 bad. Lekkert innredet, takterrasse og master bedroom som har fjell- og havutsikt.

Et sjeldent vakkert beliggende bygg, ferdig første halvår 2017. Ta kontakt for visning og se mer av prosjektet på solana.no Naboeiendommen, en byggeklar eneboligtomt, er også til salgs.